DANA

TIMOVA

UTAKMICA

IGRAČA

Dobro došli na stranicu turnira Zeleni pak. Ovdje ćete pronaći sve informacije o turniru i moći pratiti glavne događaje.

Dvanaesto izdanje tradicionalnog turnira Doping NIJE hOKej, popularnog “Zelenog paka” za hokejaše do 13 godina starosti održava se od 21. do 23. travnja 2023. godine na klizalištu Zagrebačkog velesajma.

Na turniru sudjeluje ukupno 8 momčadi mlađih kadeta iz Hrvatske i regije.

Momčadi su podijeljene u 2 skupine (A i B) te se nakon prolaska skupina kroz razigravanje natječu za plasman od 1.-8. mjesta. Utakmice se održavaju prema unaprijed određenom rasporedu turnira. Detaljnije propozicije turnira možete pronaći ovdje, a rezultate utakmica pratite na ovome linku.

Kao i svake godine, sudionici turnira će, osim međusobnih ogleda na utakmicama, sudjelovati u edukacijama o štetnostima korištenja dopinga u sportu i životu. Svaki igrač-sudionik turnira proći će interaktivni oblik edukacije kojega provode djelatnici Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping te provjeriti svoje znanje u antidoping kvizu. Raspored edukacija i kviza možete pronaći ovdje.

U kratkoj pauzi od turnira, igrači će se moći ogledati i u vještinama na ledu. Sve pojedinačne nagrade u natjecanjima znanja i vještina kao i nagrade za najbolje igrače turnira bit će objavljene na stranici posvećenoj nagradama.

Fotografije s turnira objavljivati ćemo redovito, pa svakako pratite našu galeriju slika.

Ovaj turnir ne bi bilo moguće organizirati bez suradnje s IIHF-om (Međunarodnim savezom hokeja na ledu) i WADA-om (Svjetskom antidopinškom agencijom), te stalnim partnerom, Crvenim križem kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Također zahvaljujemo brojnim donatorima koji su svojim pomogli u organizaciji kako bi turnir dobio zasluženu veličinu i značaj.

Kako je Zeleni pak izgledao prošle godine, pogledajte ovdje.

KLIKNITE OVDJE ZA OBAVIJEST O PROMETU ZA VIJEME TRAJANJA TURNIRA
Za vrijeme trajanja turnira, nedaleko od klizališta, održavat će se i WRC rally, te će neke ulice biti stalno ili povremeno zatvorene, ili sa sporim prometom. Kako bi igrači i navijači došli na vrijeme do klizališta, na karti je prikazan obilazni put kojim će se lakše doći. Prikazani put uključuje i sve dolazne smjerove.

SUDIONICI

DONATORI

MEDIJSKI POKROVITELJI