Dobro došli na stranicu turnira Zeleni pak. Ovdje ćete pronaći sve informacije o turniru i moći pratiti glavne događaje.

Jedanaesto izdanje tradicionalnog turnira Doping NIJE hOKej, popularnog “Zelenog paka” za hokejaše do 13 godina starosti održava se od 06. do 08. svibnja 2022. godine na klizalištu Zagrebačkog velesajma.

Na turniru sudjeluje ukupno 8 momčadi mlađih kadeta iz Hrvatske i regije.

Momčadi su podijeljene u 2 skupine (A i B) te se nakon prolaska skupina kroz razigravanje natječu za plasman od 1.-8. mjesta. Utakmice se održavaju prema unaprijed određenom rasporedu turnira. Detaljnije propozicije turnira možete pronaći ovdje.

Kao i svake godine, sudionici turnira će, osim međusobnih ogleda na utakmicama, sudjelovati u edukacijama o štetnostima korištenja dopinga u sportu i životu. Svaki igrač-sudionik turnira proći će interaktivni oblik edukacije kojega provode djelatnici Hrvatskog zavoda za toksikologiju i antidoping te provjeriti svoje znanje u antidoping kvizu. Raspored edukacija i kviza možete pronaći ovdje. Rezultate utakmica možete pratiti ovdje. Na kraju, fotografije s turnira mogu se pronaći u galeriji slika.

Ovaj turnir ne bi bilo moguće organizirati bez suradnje s IIHF-om (Međunarodnim savezom hokeja na ledu) i WADA-om (Svjetskom antidopinškom agencijom), te stalnim partnerom, Crvenim križem kojima se ovim putem zahvaljujemo.

Također zahvaljujemo brojnim donatorima koji su svojim pomogli u organizaciji kako bi turnir dobio zasluženu veličinu i značaj.

SUDIONICI

DONATORI