Škola hokeja na ledu

Dragi roditelji i staratelji,

kako bi omogućili vašoj djeci da se okušaju u klizanju i upoznaju s hokejom na ledu, klub organizira besplatnu školu klizanja u trajanju od 8 sati unutar 2 mjeseca nakon koje se djeca mogu odlučiti za nastavak treniranja u klubu. Onima koji se odluče trenirati hokej, klub osigurava kompletnu početnu opremu za trening. I avantura može početi…
A onima kojima ledene radosti neće biti toliko zanimljive ostaje naučena vještina i iskustvo prvih klizačkih koraka.

Važna obavijest: Zbog popunjenosti svih mjesta u besplatnoj školi klizanja, prijave više ne primamo do daljnjega.  Novu besplatnu školu klizanja planiramo organizirati kad svi prijavljeni u ovoj sezoni završe tečaj.

Zainteresirani za treniranje hokeja mogu se javiti na e-mail adresu voditelja škole hokeja.

Hvala na razumijevanju.

 

Dijete možete prijaviti ispunjavanjem obrasca -> Prijava

ili e-mailom na:

 

Treninzi se održavaju na zagrebačkim klizalištima (Zagrebački velesajam, Šalata…) ovisno o raspoloživim terminima leda koji se dodjeljuju na tjednoj bazi.

Za sve dodatne informacije slobodno se obratite voditelju škole hokeja:
Tel: +385 99 521 3737

Škola hokeja na ledu predstavlja prvi susret budućih hokejaša s ovim prekrasnim sportom, idealno između 4. i 6. godine. Zadatak je škole hokeja djecu animirati i motivirati za bavljenje sportom te ih pripremiti za pojačane napore koji ih čekaju u starijim dobnim uzrastima.
Osim tehnike klizanja, rada s palicom i ostalih vještina potrebnih za uspješnu igru, djeca u školi hokeja savladavaju osnovna pravila igre te razvijaju zajedništvo i timski duh učeći što znači biti dijelom momčadi.
Djeca treniraju tijekom 10 mjeseci, zimi se treninzi održavaju uglavnom na ledu, a prema ljetnim mjesecima, dio treninga na ledu zamjenjuju treninzi u dvorani i na otvorenom u kojima je naglasak na kondicijskoj pripremi te svladavanju vještine baratanja palicom.
Od samih početaka mali hokejaši igraju utakmice prilagođene njihovoj dobi i sposobnostima čime se od najmanjih nogu uče nositi kako s pobjedama tako i porazima i razvijaju sportski duh.

Školu hokeja možete pronaći i na Facebooku.