3. prosinca 2020.
Odluka o održavanju treninga

Uprava KHL Zagreb donosi

O D L U K U

Za sve članove KHL Zagreba. Na žalost, nove Odluke i mjere vezane uz pandemiju bolesti COVID- 19 koje stupaju na snagu od 28.11.2020. onemogućavaju rad sa najmlađim kategorijama od škole hokeja do mlađih juniora. Dozvoljen nam je rad samo sa juniorskom i seniorskom momčadi na ledu. Odluke i mjere koje su izrečene traju do 21.12.2020., te se nadamo da se neće produljiti. Svakodnevnim praćenjem uputa i preporuka nadležnih institucija, vezano uz pandemiju bolesti COVID-19, klub će sa Vama biti u stalnom kontaktu, te Vas pravovremono obaviještavati u daljnim uputama i postupanjima.

Naš stručni tim kluba, već je krenuo sa on-line programom treninga za mlađe uzraste prekoon-line platformi koje smo osigurali za nesmetani svakodnevni rad. Molim da se uključite uprogram rada fizičkih priprema, koje su iznimno bitne, kako bi se što lakše vratili pripremljeni unormalne uvjete programa rada na ledu, nadamo se već 21.12.2020.

U ovim iznimno teškim trenucima za sve nas, klub i dalje normalno djeluje, te ljubazno molimo da pomognete u daljnjem nesmetanom radu:

  • Podmirite svoje obveze zaključno sa studenim 2020 godine
  • Uplatnice za prosinac 2020. dobit ćete kao i obično putem e-maila od tajnika kluba (ukoliko odluka uprave kluba ne bude drugačija)
  • Ukoliko je netko, zbog nastale situacije Covid-19 i potresa ostao bez posla ili mu je izrečena izolacija više od 15 dana, molimo da se jave tajniku kluba kako bi uprava kluba razmotrila sve oko daljnjeg reguliranja obveza

Ova odluka stupa na snagu danom donošenja.

U Zagrebu, 28. Studeni 2020.

tajnik KHL Zagreb
Marijan Svjetličić

ODLUKA O ODRŽAVANJU TRENINGA (u izvornom PDF obliku) >> Kliknite ovdje za pregled